Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(1 glas)

To so letošnji nagrajenci Občine Šempeter-Vrtojba

Od Objavljeno Julij 23, 2021

Dve priznanji in dve nagradi za mlade so sinoči podelili v Vrtojbi ob prazniku Občine Šempeter-Vrtojba. Na odru so stali Margerita Humar, vodja Dnevnega centra ŠENT, ki je priznanje prevzela ob 20. obletnici delovanja, predan prostovoljec Vojko Pirih, uspešen plesalec Nik Šuler in Rebeka Pregelj, ki je zaključila študij petja na Akademiji za glasbo.

Šentov DC je imel prostore tudi v Šempetru, sicer pa s svojim programom in različnimi projekti že 20 let skrbi za kakovostnejše življenje uporabnikov in njihovih svojcev:

Vojko Pirih je najbolj aktiven v Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih, kjer med drugim vozi starejše v okviru Go-šofer.
Mlada pevka, sicer tudi študentka medicine, Rebeka Pregelj je navdušila že na številnih odrih in svoji zbirki uspehov včeraj dodala še občinsko nagrado za mlade. Kaj jo žene k nenehnemu nadgrajevanju svojega pevskega talenta?
Kot recept za uspeh je opisala: „Vztrajnost in ljubezen, do tega, kar počnem!“ To velja tudi za nagrajenega mladega plesalca breakdancea Nika Šulerja, ki letos brani naslov evropskega prvaka in svetovnega podprvaka, cilja pa tudi na Olimpijske igre v Parizu.
(Foto: Fotoatelje Pavšič Zavadlav)

Prebrano 311 krat