• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Polno do zadnjega kotička! Hvala, ker ste bili z nami na Robinovem koncertu!

Od Objavljeno April 09, 2018

Kdor je bil v soboto, 7. 4. 2018 na Robinovem koncertu ve, da "samo ti in samo jaz" lahko ustvarimo tako čaroben večer.
Hvala, ker ste napolnili dvorano Športnega centra Hit do zadnjega kotička. Še več fotografij kmalu, saj brez TEBE ni mene.

MI2, PLAVI ORKESTAR, OUTSIDER in VI... hvala za vse lepe trenutke na 3. pomladnem koncertu Radia Robin v Športnem centru Hit v Šempetru pri Gorici.

Več fotografij v FOTOGALERIJI


MI2
Glasbena skupina Mi2 v nasprotju s prepričanjem večine šteje pet članov, od katerih so štirje rodom iz majhnega podeželskega kraja Rogatca, vzniklega na stičišču Haloz in Kozjanskega, eden pa iz bližnjega Šmarja pri Jelšah. Ime Mi2 se prvič pojavi v letu 1995, na slovensko glasbeno sceno pa se je zasedba prebije s skladbo Črtica (1996), kakšno leto zatem pa potrdi svojo prisotnost na njej s skladbo Teta Estera. V letih 1998 in 1999 se skupini pridružijo vsi člani današnje zasedbe in skupaj posnamejo Album leta (2000), ki prinese vrsto uspešnic: Pojdi z menoj v tolice, Pa si šla, Oda gudeki, Ljubezen pod topoli, Najrajši sn pa s teboj pil, s katerimi bend postane stalni gost open air festivalov, študentskih žurov in petkovega (rockerskega) večera ljudskih veselic. Po pozicioniranju v prvih letih delovanja zasedbe in konsolidiranju zasedbe sledi obdobje objavljanja uspešnih albumov in skladb. V letu 2002 Mi2 izdajo Dečke s Sotle, na katerem se poleg njihove doslej največkrat predvajane skladbe Samo tebe te imam nahajata še uspešnici Odhajaš in Ko bil sn še mali pizdun. Ves čas tudi pridno koncertirajo, letno opravijo od 40 do 50 nastopov, o pavzi pa ne razmišljajo niti v času priprav in snemanja novih izdaj. V letu 2006 izdajo album Dobrodošli na dvor, ki prinese skladbe Sv. Margareta, Zbudi me za 1. maj, Ti nisi ta ter priredbo Indexov Sve ove godine. Predvsem po zaslugi slednje Mi2 prvič pogledajo čez mejo – kot gostje Lačnega Franza nastopijo na koncertih v Zagrebu in Beogradu, povabljeni pa so tudi na koncert v počastitev 40-letnice skupine Indexi v Sarajevu. Iz albuma Rokenrol (2010), ki ga Mi2 izdajo ob 15 letnici svojega delovanja, predstavijo kar 10 različnih singlov, največ uspeha med njimi pa požanjejo Štajersko nebo, Čakal sn te ko kreten ter Sladka kot med. V istem letu pri Založbi Litera objavijo njihovo Biografijo in Pesmarico, ob koncu leta pa se odpravijo na svojo prvo samostojno turnejo. Napolnjena mariborski Štuk in ljubljanska Cvetličarna odtlej postaneta njihovo stalno koncertno prizorišče ob koncu koledarskega leta. V letu 2012 izdajo koncertni album Decibeli, na katerem je zapis njihovih koncertov iz Cvetličarne, Studia 14 Radia Slovenije in akustičnega nastopa v oddaji Izštekani. Z izdajo dočakajo svoj prvi in to kar trojni vinil, ki ga objavijo pod okriljem založbe ZKP RTV Slovenija. Oktobra 2014 izide njihov sedmi studijski in skupno osmi album z naslovom Čista jeba. Mi2 se po izidu odpravijo na veliko koncertno turnejo in novim glasbenim dogodivščinam naproti, med tem pa dvajseta obletnica delovanja skupine že pridno trka na njihova vrata. V letu 2017 se skupini pridruži klaviaturist Davor Klarič, s katerim Mi2 posnamejo prvi dve skladbi prihajajočega novega studijskega albuma, ki bo nosil naslov Črno na belem in bo izšel enkrat v ne preveč oddaljeni prihodnosti. Skladba Proklete vijolice se kmalu po lansiranju pridruži ostalim uspešnicam skupine.

PLAVI ORKESTAR
Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev vrača na Goriško. V okviru velike turneje "Everblue", po spektaklih v Sarajevu, Beogradu, Zagrebu in Ljubljani (razprodane Stožice 15. 2. 2018) kjer so v plavo ekstazo spravili preko 150.000 obiskovalcev, najavljamo prvi koncert tudi na primorskem. Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove preteklega dela uživajo nevprašljivo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend. Številne uspešnice kot so 'Od rodjendana do rodjendana', 'Suada', 'Bolje biti pijan nego star', 'Ako su to samo bile laži', 'Sava tiho teče', 'Goodbye teens', 'Kaja', 'Odlazim' in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času. Kritiki skupino štejejo za enega največjih kulturnih fenomenov osemdesetih in devetdesetih let, ki je še dandanes blizu tako starejšim, kot mlajšim generacijam poslušalcev. Plavci so doslej izdali osem albumov, ki so se skupaj prodali v nakladi preko 5 milijonov izvodov, svet pa večkrat obkrožili s turnejami s skupaj že več kot 2.500 koncerti.

OUTSIDER
Outsider izvaja glasbo, ki premika rokerje. Skupina se je v svoji karieri posvečala predvsem izvajanju rock glasbe, v zadnjem času pa se spogleduje z avtorsko glasbo. Za seboj ima skupina preko 600 odigranih koncertov tako doma, kot v tujini. www.outsider-band.net


Cenejše vstopnice si lahko zagotovite na vseh prodajnih mestih MOJEKARTE (Petrol, OMV, Kompas holidays, TA Marco Polo, ...)

Prebrano 1099 krat

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33